Gemalto Erişim ve Kimlik Uygulamaları



Gartner' in Öngörüsü

Pazar araştırmacısı Gartner, Magic Quadrant' ta yaptığı analizler sonrası 2016 yılı sonlarında şirketlerin yüzde 30' unun bulut bazlı Erişim ve Kimlik uygulamalarını kullanmaya başlayacaklarını yazdı.
Türkiye' de de bu pazar 28.3 oranında bir büyüme gösterecek.

Bu şirketlerden biri de Gemalto. Gemalto erişim ve kimlik doğrulama yazılımlarını bulut üzerinden sunan bir şirket. Bulut bazlı yazılımlara çok kolaylıkla erişilebilinen günümüz dünyasında en önemli sorunlardan biri haline gelen erişim ve kimlik doğrulama konularına çözümler getiriyor. Tek merkezden yönetilen yazılıma dünyanın her yerinden ve her cihazdan istenildiği anda ulaşılıyor. Artık, kimlik yaratma, unutma, unutmamak için bir yerlere kaydetme, sürekli kimlik değiştirme ihtiyacı gibi sorunlara gerek kalmıyacak.

Gemalto' nun CloudEntr yazılımı Türkiye' de de tanıtıldı ve pek çok şirkete ulaştı. Bilgi İletişim altyapılarıyla çok kolaylıkla entegre olabilen sistemin uygun bir maliyetinin olduğu ve hızlı kullanım özelliklerine sahip olduğu söyleniyor.

25 Şubat 2014' te Mobil Dünya Kongresi' nde Gemalto' nun Türkiye' nin en büyük finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası' na microSD kartı sattığı açıklanmıştı.